Algemeen

Wat is DagToppers.nl?

DagToppers.nl bundelt alle dagaanbiedingen van het internet in een handig overzicht. Zo kun je in één oogopslag de voordeligste 24-uursaanbiedingen bekijken. Naast de reguliere dagaanbiedingen toont DagToppers.nl ook CityToppers; lokale aanbiedingen van bedrijven bij jou in de buurt of in de stad van jouw keuze.

Wanneer verschijnen er nieuwe dag- en citytoppers?

Op 2 vaste tijdstippen per dag worden de meeste toppers op Dagtoppers.nl vernieuwd; om 12 uur ’s nachts én om 12 uur ’s middags. Veel shops kiezen ervoor hun aanbieding aan het begin van een nieuwe dag te laten starten, dus om 0:00 uur ’s nachts. Andere shops kiezen er weer voor hun aanbieding op het middaguur, om 12:00 uur ’s middags, te vernieuwen. Vergeet dus niet dagelijks Dagtoppers.nl te bezoeken om de toppers te checken!

Welke producten kan ik hier kopen?

De verschillende dagaanbieders bieden dagelijks een zeer uiteenlopend aanbod van producten aan. Je kunt hierbij denken aan elektronica, witgoed, mobiele telefoons, digitale camera’s, cosmetica en parfums, maar bijvoorbeeld ook aan leuke uitstapjes, woonaccessoires en gereedschap.

Aanbiedingen

Ik wil een verlopen aanbieding toch kopen, kan dat?

Iedere dag- en citytopper is slechts 24 uur beschikbaar, koop je deze niet in deze 24 uur? dan verloopt de aanbieding en kan je het product helaas niet meer bemachtigen tegen de actieprijs. Bij dag- en citytoppers geldt namelijk altijd: OP=OP! Om zeker te weten dat je up to date blijft kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle advies- en actieprijzen die worden getoond op Dagtoppers.nl zijn altijd inclusief BTW. Er worden met uitzondering van de verzendkosten en eventuele transactiekosten dus geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een product op de website van de dag- en citytoppers aanbieders bestelt.

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?

Nee, de getoonde actieprijzen op Dagtoppers.nl zijn altijd exclusief verzendkosten. Bij elke dag- en citytopper wordt echter wel vermeld hoeveel verzendkosten er betaald moeten worden wil je het betreffende product bestellen. Wanneer je geen verzendkosten hoeft te betalen, wordt dit ook duidelijk vermeld.

Hoeveel stuks mag ik bestellen?

Het maximale aantal producten dat je kan bestellen verschilt per aanbieder van de dag- en citytoppers en per webshop. Wegens de beperkte voorraad kan het zo zijn dat je slechts een beperkt aantal van een aanbieding kan bestellen. Indien je meerdere exemplaren wilt bestellen, kijk dan goed op de website van de dagaanbieder of dit mogelijk is. Zo kun je teleurstelling voorkomen!

Hoe kan ik de dag- en citytoppers betalen?

De betaalmogelijkheden verschillen per aanbieder. Bij de meeste aanbieders van dag- en citytoppers kun je betalen met iDEAL en creditcard. Ook betalen met PayPal behoort vaak tot de betaalmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de betaalmogelijkheden op de infopagina van de betreffende shop.

Oeps! Een fout in de aanbieding. Hoe meld ik dit?

De redactie van Dagtoppers.nl controleert alle aanbiedingen dagelijks uitvoerig op fouten. Mocht je onverhoopt toch een onjuistheid tegenkomen, aarzel dan niet dit even door te geven. Dit wordt namelijk gewaardeerd door onze redactie, maar ook door andere bezoekers van Dagtoppers.nl! Maak voor het melden van een fout gebruik van het contactformulier.

Kan ik een dag- of citytopper delen?

Dat kan! Je kan de dag- en citytoppers delen met vrienden, familie of kennissen door op een van de social media button's in het kader van de dag- of citytopper te klikken.

Waar kan ik terecht voor een specifieke vraag over een aanbieding of product?

Dagtoppers.nl biedt enkel een overzicht van alle dagtoppers en citytoppers en verkoopt dan ook geen producten. Wil je meer weten over een bepaalde aanbieding, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van de webshop die de betreffende dag- of citytopper aanbiedt.

Aanbieders

Zijn de aanbieders van dag- en citytoppers betrouwbaar?

Alle aanbieders van dag- en citytoppers worden uitvoerig gecontroleerd op betrouwbaarheid. Natuurlijk kan het onverhoopt altijd gebeuren dat er iets mis gaat met je bestelling. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van betreffende aanbieder of webshop.

Ik heb een klacht, waar dien ik deze in?

Heb je onverhoopt een negatieve ervaring met een van de aanbieders? Laat het ons dan weten zodat wij kunnen bemiddelen tussen jou en betreffende aanbieder. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Ik mis een dagaanbieder!

Ken jij een dagaanbieder die nog ontbreekt in het overzicht? Stel dan de redactie van DagToppers op de hoogte van deze webshop via het contactformulier.

Mijn bestelling

Ik heb een vraag over mijn bestelling, waar stel ik deze?

Voor vragen over je bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice van de betreffende aanbieder van dag- of citytoppers.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, wat nu?

Jammer dat je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen. Neem voor meer informatie over het retourneren en/of ruilen van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder van dag- of citytoppers waar jij je bestelling hebt geplaatst. Let op; ruilen is niet altijd mogelijk, aangezien de voorraad van een aanbieding vaak beperkt is!

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?

Voor meer informatie over de status van je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder van dag- of citytoppers. Vermeld bij het contact duidelijk je oordernummer en contactgegevens zodat je vraag zo snel mogelijk beantwoord kan worden.

Ik heb wel betaald maar mijn bestelling nooit ontvangen, wat nu?

Voor meer informatie over de status van je bestelling neem je contact op met de klantenservice van de betreffende aanbieder van dag- of citytoppers. Vermeld bij het contact duidelijk je oordernummer en contactgegevens zodat je vraag zo snel mogelijk beantwoord kan worden.

DagToppers

DagToppers.nl verzamelt alle dagaanbiedingen en lokale deals uit Nederland en België. Dankzij DagToppers.nl is het afstruinen van een groot aantal webshops niet meer nodig; alle deals zijn gebundeld in een handig overzicht!
Bekijk de DagToppers »

DagToppers iPhone App

  • Dagaanbiedingen
  • Lokale deals
  • Onmisbaar voor de koopjesjager!
Meer info

CityToppers

CityToppers zijn deals bij jou in de buurt. Denk hierbij aan een beautybehandeling bij de schoonheidsspecialiste, een heerlijk 3-gangen diner in je favoriete restaurant of een actief dagje uit, maar dan met veel voordeel!
Bekijk de CityToppers »

Terug naar boven

© Copyright 2024 DagToppers.nl - Alle rechten voorbehouden. - Disclaimer - Privacy